Száraz beállításokkal vízen

Bakó László – Gyöngy Imre páros is részt vett a hétvégi Baranya Kupa futamán. Nem titkolt cél volt, hogy a Citroen C2R2-t tovább tudják hangolni a Mecseki futam előtt.

Az autó a verseny előtt kapott egy száraz futómű beállítást, amiben Bútor Robiék voltak a csapat segítségére. Sajnos a hétvégi esőzés nem tette lehetővé, hogy ezen beállításokat ki tudják autózni így az első kör után kicsit puhítani kellett a futóművön.

Az autón történt beállítások a második körben rögtön közel 20 másodperces javulást hoztak.

A harmadik körre már akkora víz volt apályán, hogy nem volt értelme kockáztatni ezért egy kicsit a közönségnek is autóztak, de csak a biztonságos határon belül.

A futamon az autóval semmi féle műszaki gond nem történt és a soron következő Mecsek Ralira sikerült felkészülnie a debreceni csapatnak

Bakó László: A Kazincbarcikai futam után éreztük, hogy állítani kell az autón, ezért letöltöttük a Citroen beállításait és Bútor Robi felajánlását kihasználva kaptunk egy alap aszfaltos száraz beállítást. Sajnos az időjárás nem volt segítségünkre abban, hogy ezt ki tudjuk használni, de érezhetően sokat javult az autó stabilitása és a kanyarból való kigyorsulása. Az eső miatt puhítani kellet a futóművön és ez a második körre meg is hozta az eredményét és nagyon sokat gyorsultunk, a harmadik körre ezt már nem mondhatjuk el, mert olyan mennyiségű eső esett, hogy nem kockáztattunk. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a versenyen és már várjuk a mecseki megmérettetést reméljük sokan leszünk a kategóriában és egy jó tudunk csatázni az évad utolsó futamán.

Gyöngy Imre : Izgalmas kis futam volt, hiszen ritkán autózhatunk ekkora esőben. Az autón sikerült új beállításokat eszközölnünk, amit Mecseken elő tudunk húzni a tarsolyunkból ha hasonlóak lesznek az időjárási körülmények. Idén keveset tudtunk autózni ezért szükség van az ilyen futamokon való indulásra, hiszen kell a kilométer az autóval való további ismerkedéshez.

Támogatóink: 
OPM Autóház Kft. CITROEN MÁRKAKERESKEDÉS, Medipos Kft. Futárposta,iratkezelés, Avex Kft. a HAUSER Kerékpárok Forgalmazója, Folkem Kft.Nyomdaipari szolgáltató ,Alfa Szerszámcentrum Kft. ,Hajdú Service Kft. Renault szerviz, és kamion javítás , Cezár Tours Kft. Autóbusz rendelés,szállítás,utaztatás, Ju- Fo Kft. Fogaskerék gyártás.,Palker Papír Kft. Papír Nagykereskedés, Malompark Bevásárló Központ Debrecen,Józsa Gumi Kft.,Szinkron Kft. Alkatrész felújítás ,Maricork Kft. a szintetikus dugok