Debreceni rali autók az Autó+Motor+Sport 2013 Expón

A mai napon kezdetét veszi az Autó+Motor+Sport 2013 Expo rendezvénye Budapesten. A technikai sportok kedvelői találkozhatnak a debreceni Bakó Rally Team Citroen C2R2 versenyautóival.

A November 15-17-ig tartó kiállítás helyszíne a Hungexpo B épülete, ahol számos hazai és nemzetközi sztárpilótával lehet majd találkozni. A bemutatóval és vásárral összekötött háromnapos hétvégi program nemcsak azok számára nyújt rengeteg érdekességet, akik imádják az autó-motor versenyeket. A család apraja nagyja jól érezheti majd magát, ugyanis lesz rallye és tereprallye élményautóztatás, drift és motor bemutató, és sok más élményt adó program. A kisebbek a gyermekmotorozás mellett kipróbálhatják a Retro Moszkvics kisautózást, míg a bátrabb felnőttek szimulátorokban mutathatják meg tudásukat. A Bakó Rally Team standjánál találkozhattok Bakó László autóversenyzővel, Növényi Norbert birkózó olimpiai bajnokkal, és Erdélyi György pilótával, akik évek óta a debreceni rally csapat versenyzői.

Akinek még nincs programja a hétvégére, és szeretnének megismerkedni a technikai sportokkal és azok művelőivel, látogassanak el erre a nagyszabású autós-motoros kiállításra.