Lassan kezdetét veszi az idei versenyévad

Eltelt a versenymentes időszak, és lassan kezdetét veszi az idei versenyévad. Ennek megfelelően csapatunk is elkezdte a felkészülést az idei első megmérettetésre, ami Eger környékén kerül megrendezésre, az elmúlt évekhez hasonlóan. Számunkra az Eger Rally eddig mindig jól sikerült, még akkor is, ha új autóval kellett odaállni a rajthoz.

Szeretjük ezt a versenyt! Az idei évben pedig reméljük, hogy az egy év alatt megismert technika még inkább elő fogja segíteni a jó eredmény elérését. Az autó a téli felkészülés alatt szinte teljesen fel lett újítva, csak a motor maradt a régi, de még talán az is járatos volt eddig. A pécsi versenyen kipróbált gumiknak köszönhetően, jelentősen sikerült gyorsulni az év elejei versenyzésünkhöz képest. Igaz, tesztelni csak csütörtökön tudunk majd, de legalább friss élményekkel gazdagodva ülhetünk be Egerben az első gyorsasági rajtjában. A kategóriánk a tavalyi évhez képest megerősödött, a nevezési listát böngészve.

Elmondhatjuk, hogy Magyarországon is teret hódított a C2R2-s típus. Nem kevesebb, mint 6 ilyen autó fog versenyezni az első futamon, és bátran mondhatjuk, talán még több fog majd Miskolcon. Elgondolkodtató lehetne az Autó Sport Szövetség számára a magyarországi kupa kiírása, hiszen a környező országokban pénzdíjazás mellett sem versenyeznek többen ilyen autóval, mint itthon. A verseny a már jól megszokott szakaszokból fog állni, talán csak az irányuk, és a gyorsasági kilométerek térnek el a megszokottól.

Reméljük vissza térnek a nézők is a pálya szélére, és kulturált szurkolásukkal, ismét visszanyeri a rally azt, amit az elmúlt évek alatt elvesztett. Az idei évben a támogatói hátterünk mellett egy magányszemély kezdeményezésének hála, új matricával is bővül a kocsi dekorációja. Egy olyan alapítvány logóját fogjuk a kocsinkon hordozni, akik a Leukémiás, Daganatos Gyerekek segítését tűzték ki céljukként, amely nem más, mint: Egész évben „Reménnyel„ a rákos gyerekekért!

Reméljük sikerül még több versenyzőtársunkat magunk mellé állítani ebben a nemes célban, és egy matricával segítenek, hogy az alapítvány még ismertebb legyen az emberek között. Ha érdekel a csapatunk, és az, hogy mi történik velünk, vagy esetleg segíteni szeretnél az alapítványnak, akkor megtalálsz minket a szervizparkban, vagy a következő internetes oldalon: www.bakoteam.hu

Találkozunk Egerben!

Támogatóink:

OPM Autóház Kft. CITROEN MÁRKAKERESKEDÉS, Medipos Kft. Futárposta, iratkezelés, Avex Kft. a HAUSER Kerékpárok Forgalmazója, Folkem Kft. Nyomdaipari szolgáltató, Alfa Szerszámcentrum Kft. , Hajdú Service Kft. Renault szerviz, és kamionjavítás, Cezár Tours Kft. Autóbusz rendelés, szállítás, utaztatás, Beton Express Bt. Emelő daruk forgalmazása, Szilágyi Transz Árufuvarozás, Ju-Fo Bt. Fogaskerékgyártás, Palker Papír Kft. Papír Nagykereskedés, Malompark Bevásárló Központ Debrecen, Józsa Gumi Kft., Szinkron Kft. Alkatrész felújítás, Maricork Kft. A szintetikus dugok tárháza., Remény Alapítvány Debrecen, Cívis Marketing Kft., Reklámszolgáltatás Wonderphone Kft., Mobiltelefon kereskedés