Ismét raliautóba gyűjt a Bakó Rally Team

Adománygyűjtést szervez rally csapatunk a debreceni Malompark Bevásárlóközpontban 2012.11.15-22-ig, délután 17-19 óra között.  Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is számos rendezvényen vettünk részt, ahol elsődleges szempont a segítségnyújtás volt. Ez most sincs másképp. Szeretnénk a beteg gyermekek és családjaik karácsonyát kicsit szebbé tenni azzal, hogy az általunk összegyűjtött játékokkal és tartós élelmiszerrel megajándékozzuk és megkönnyítsük a nehéz hétköznapjaikat. Ehhez kérjük minden ember segítségét!

Adománygyűjtés Malompark

A tavalyi gyűjtés alkalmával rengeteg ember segített nekünk, hogy minél több családot megajándékozhassunk. Reméljük most még többen csapatunk mellé állnak. Az elmúlt évtől kicsit eltérő az adománygyűjtés, ugyanis elsősorban alapvető és tartós élelmiszerek adományozását várjuk, melyet szintén a versenyautó hátuljában gyűjtünk. Persze ha valaki szeretné elhozni az általuk már nem használt, de jó állapotú játékait, ruháit vagy bármi mást, azt is szívesen fogadjuk.

Minden kedves gyereket és szüleit arra kérünk, hogy jöjjenek el a debreceni Malomparkba, és keressék csapatunkat a Citroen C2R2 raliautónál a földszinten hátul az információs pultnál. Ismerd meg a csapatot, kérdezd Bakó Lacit a versenyzés fortélyairól, hozz te is valamit, és ha kedved tartja, ülj be a versenyautóba, hogy tudd milyen érzés.

Előre is köszönjük a segítségeteket, és ne feledjétek mindenkit szeretett várunk a Citroen raliautónál!

Köszönettel: Tiba Anita és Bakó László (Bakó Rally Team)

Elérhetőség: bakoteam.hu; bakoteam@gmail.com

Szöveg és fotó: Tiba Anita