Ralisok a sportfesztiválon

Az OSZT Debreceni Sportfesztiválon Erdélyi György és Növényi Norbert is részt vett, ahol számos lehetőség volt a sportolásra. És ha már sportról volt szó, akkor nem maradhatott ki a rally sem. Gyuri mindkét nap megautóztatta a nagyközönséget, amit a felnőttek éppúgy élveztek, mint a gyerekek.

Az Országos Sport és Szabadidő Tábor szervezésében kétnapos rendezvényre volt hivatalos az immáron két éve együtt versenyző rally páros. Mindketten kivették a részüket a hétvégi kikapcsolódásból. A Bakó Rally Team Citroen C2R2 versenyautójának megérkezését követően felállították a szerviz sátrakat, illetve a támogatójuk, a Livewire Energy Kft. pedig a kínáló pultjaikat. Mert nemcsak élményautóztatás volt, hanem számos ajándékkal gazdagodhatott, aki helyes választ adott a kvíz kérdésekre. A Debrecentől 6 km-re fekvő Dorcas Center & Camping területén mindkét napon rengeteg látogató volt, és akik sportos öltözékben érkeztek, tornázhattak, versenyezhettek és együtt edzhettek a sztárokkal.

„Örülünk, hogy részt vehettünk ezen a fantasztikus sport rendezvényen, mert nagyon nagy szükség van arra, hogy a ralira is úgy tekintsenek az emberek, mint egy sportra. Ugyanúgy mentálisan és fizikálisan fel kell készülni egy-egy versenyre, mint a többi sportembernek. Jó volt látni, hogy az emberek kimozdultak, és együtt vettek részt számos megmérettetésen. Friss levegő volt, amit néha egy kis gumifüstöléssel azért megspékeltünk, de szép volt a környék, és mi is számos új dolgot tanulhattunk. Szerintem nagyon jó, hogy ennyi sztár adta a nevét ehhez a rendezvényhez, és jelenlétükkel, illetve közvetlenségükkel azt bizonyították, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Mi elégedettek voltunk és szép élményekkel térhettünk haza.” – mondta Erdélyi György.

A kisebbek lufit és egyéb apróságot, míg a nagyobbak Livewire Engergy cukorkát és még számos hasznos tárgyat nyerhettek, amennyiben helyesen válaszoltak a feltett kérdésekre.

„Jók ezek a megmozdulások, az embereknek szükségük van arra, hogy kikapcsolódjanak, és ha a rendezvények még a szabadban is vannak, akkor szinte tökéletesnek mondható minden. Ebben a rohanó világban kell a sport, kell a kikapcsolódás, kell a többi emberrel való kommunikáció. Itt mindent megtalálhattak az emberek, hogy kellemesen elfáradva távozhassanak. Köszönjük a lehetőséget, mert szuper volt minden.” – mesélte Növényi Norbert

Köszönet a támogatásért:

Bakó Rally Team; Citroen Orbán; Medipost Kft.; UK Geotherm Kft.; Alfa Szerszámcentrum Kft.

Szöveg és fotó: Tiba Anita