Győznünk kell

Latolgatja az esélyeket a Jánosa Ákos – Brunekker Árpád páros. Tudják, hogy még mindig több verziós a bajnokság kimenetele, de ők ismét szeretnének bajnokok lenni. Ez az egyetlen dolog, amiben biztosak, az összes többi meg úgyis ott dől el az ózdi pályákon.

„Elérkeztünk a döntő futamig. Sokesélyes lehet a végeredmény. Joci biztos sietni fog, mert bajnok akar lenni. Én is sietni fogok, mert én is bajnok akarok lenni, mert már voltam egyszer, de szeretnék még egyszer az lenni. A kategóriában is jó sokan leszünk, kiderül mi lesz a kimenetele az utolsó versenynek, Ózdon. Jó volt menni a múltkor kicsit teszt jelleggel, de nem az én világom ez a sok várakozás… soha többet. Amiért mentünk, megkaptuk. Tudtunk menni vizes aszfalton, tréningnek tökéletes volt. A hétvégi gyorsokból csak Sátán mentem eddig. A többiről pedig kerestem videókat és kicsit tájékozódtam, hogy mit, hogyan, merre. Persze ez karcsú lesz most oda, hogy én belsőket néztem. Nagyon jó itinert kell írnunk, és jól is kell visszadiktálni, nekem pedig nyomni kell ahhoz, hogy ott végezzünk, ahol szeretnénk. Nem is tűnik ez most olyan nehéznek. Annál nehezebb lesz kivitelezni, mert csak annyira szabad sietni, amivel nem veszélyeztetjük a bajnoki esélyünket. Az biztos, hogy nagyon nagy csaták lesznek és igazán izgalmas futam maradt így a szezon végére. Kíváncsian várjuk a végeredményt” – mondta Ákos.

„Tudod, hogy egész évben azt mondtam, hogy „győzelem vagy halál”. Ez most az idei utolsó futamra még inkább érvényes lesz szerintem. Nincs semmi titok, most is győzni megyünk és győznünk kell. Mindenképpen Jociék előtt kell lennünk, akárhol is végeznek – nevet Árpi. Elvileg egy pont van köztünk, ezért minden erőnket meg kell mozgatni. Szerintem nem lesz problémánk a gyorsokkal. Jópofák lesznek. Az első szabályunk, hogy nullázni semmiféleképpen nem szabad a versenyt. A második, hogy Jocit szemmel tartjuk. Az időjárás eléggé szeszélyes, az még bárkinek is kedvezhet, vagy ronthat az esélyein. Aki az első gyorson bátran letolja, az nagy előnyt fog szerezni azokkal szemben, akik majd csak tapogatóznak. Annak lesz előnye, aki gyorsabban alkalmazkodik az adott körülményekhez. Ezt viszont tudjuk, hogy előre tervezni nem lehet. A rajt pillanatában a pilóták döntése sokat számít. Mi csak visszaszámolunk, de hogy akkor mi megy végbe a sofőrben, az az utolsó másodpercben is változhat. Egy dolog biztos, hogy a célban van vége a versenynek. És nekünk be kell érnünk” – jelentette ki Árpi.

Reklámpartnereink:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft. – LFP, Plotter papírok, médiák tekercsben; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; Automobile France Kft. Francia autóbontó; HK Trans Kft- Ömlesztett áruszállítás,; V-System Tam – Informatika; TÉTÉNY – KER – Épületgépészet, HSC Motor Kft – Gépberendezések, ECS HUNGARY KFT – Amalidó Bánka Transport – Közúti árufuvarozás; Mazzini Csomagolástechnika; Via-Nortonia Kft.; Branko Pénzügyi és Számviteli Kft.; Soft Consulting Hungary Zrt. – BaBér bérügyviteli programrendszer; Várkörnyéke Kft. – Építőipari kivitelezés; Artiger Kft. – Töltőállomás üzemeltetés; Gyopár 2000 Kft. – Fémmegmunkálás; Kállai Group Kft. – Építőipari kivitelezés;

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: Peremicki István