A jó csapatmunka a győzelem titka

Megtartotta jó kis pozícióját a Székesfehérvár Rallyn Jánosa Ákos és Brunekker Árpád, akik igencsak boldogan távoztak a versenyről. Amit elterveztek megcsinálták, többet már nem is igazán akartak. Jaaa, hogyne akarnának a kis telhetetlenek, már mennének a következő futamra.

 

„Ha azt mondanátok, hogy holnap menni kéne újra versenyezni, esküszöm, én indulnék. Hihetetlen, hogy eltelik egy-két nap, és hogy tud hiányozni ez az egész az embernek. Most olyan meleg sincs, mint akkor volt…mehetünk, ha gondoljátok, de most tényleg. 😀 Az autón kezdetben előjöttek ezek fojtószelepes hülyéskedések, de aztán a srácok megcsinálták, és mentünk, mint a golyó. Mi sem, és a kocsi sem bírja ezt a hőséget, ami volt. Bár még szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy vasárnap az R2 rajtolt reggel, mert akkor még király időben kezdhettünk. A hosszú gyorson is sikerült jó időket menni, ezt volt a terv…tehát úgy igazából tényleg egyben volt minden. A kocsival, a csapattal, az eredménnyel elégedettek vagyunk…magunkkal kicsit még mindig nem, de ez már inkább csak a tökéletességre való törekvés, mint elégedetlenség. Örülünk mindketten. Na meg a csapat is… gondolom. 😀  Amire legfőképp gyúrtunk az a pontok megtartása, és növelése. Ez összejött…és úgy, hogy nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy talán sosem lesz kedvenc ez a verseny. Nem úgy, mint a veszprémi murva, amire meg már úgy készülünk, hogy előkerültek a belsők már most. Ne nevess, nem viccelek…vizsgaidőszaknak vége, jöhet a következő verseny. Ott találkozunk.” – jelentette ki Ákos.

Ákos és Árpi újabb pontokkal és kupákkal gazdagodtak, már amiért járt kupa. Az R2 A6-os kategóriában 1. helyen végeztek, az R2 abszolút 5. helyén és az A csoport 2. helyén…de ezért nem kaptak kupát, mert csak az első helyért járt. Ez van…naaaa. 😀

„Nagyon jó helyen landoltunk a dobogón, és most már reméljük ez mindig így lesz. 😀 Mindhárom helyezésnek rendkívül örülünk. Jók voltunk. Na jó, Ákos jobb volt, de felzárkózom azért nyugi. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy ez egy igazi jó csapatmunka volt. Kell hozzá egy nagyon jó pilóta, egy majdnem jó navigátor….egy jó autó, meg egy jó szervizcsapat. Ezek az alapanyagok a győzelemhez kérem szépen. Volt egy kis technikai gond menet közben, de sitty-sutty megjavították a srácok, és újra tempózhattunk a szakaszokon. A pályák nem a kedvenceink most sem, de ettől függetlenül elég jó pörgősnek mondható volt a verseny. Kivéve, hogy olyan helyen volt a tankoló zóna, és egyben gyűjtő, ahol egy darab fa alá kucorodtak a versenyzők. Na meg szerintem, ha már hőségriadó volt, igazán belefért volna egy ásványvíz. De van nekünk rendes csapatunk, akik ezt is megoldották helyettük. Köszönjük, hogy ők sosem feledkeznek meg rólunk. 😀 Veszprémben is számítunk rátok…halljátok…csapat…hahóóóó.” 😀 – vette poénosra Árpi ismét a figurát.

Reklámpartnereink:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft. – LFP, Plotter papírok, médiák tekercsben; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. – Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  Automobile France Kft. Francia autóbontó; Cafe del Mar – Automata szolárium; HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; SRT – Speed Rally Team;

Szöveg és fotó: Tiba Anita